Rólunk, Kollégáink

Kollégáink

Kollégáink

Karáth Balázs

Értékesítési vezető

+36 30 949 07 82

karathb@futokabel.hu

Fazekas Gergely

Értékesítésítő

+36 30 381 08 69

info@futokabel.hu

Cégünkről

Cégünkről

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Elektro-L Kft 2000-ben lett alapítva, előzmény cég 1995-ben alakult, amikor megkezdtük a DEVI/Danfoss és JEVI mint Dán gyártók termékeinek forgalmazását, így már több mint 25 éve foglalkozunk elektromos fűtés rendszerekkel. Azóta bővült a termék választékunk FINE Koreai gyártó termékeivel és az ATLANTIC francia elektromos fűtőtestek kereskedelmével. Kizárólag magas minőségű eszközök forgalmazásával foglalkozunk azért, hogy ügyfeleink elégedett felhasználok, lehessenek. Célunk a környezetbarát és energiatakarékos fűtés rendszerek komfortos és hasznos alkalmazása a modern kór követelményeihez igazítva!

 

Egyedülálló termék garanciáink, minőség és tanúsítványok:

A legmagasabb minőségi követelményeknek és szabványoknak megfelelnek a termékeink. Ezen felül rendelkeznek minden EU területén szükséges tanúsítvánnyal és minősítéssel. Büszkén állíthatjuk Cégünkről, hogy a legkiválóbb minőségű, hosszú élettartamra tervezett termékeket forgalmazzuk, a megrendelők elégedettsége érdekében. Ezt bizonyítja, hogy már hosszú ideje az elektromos fűtés piac magyarországi ismert részvevője vagyunk. A világon kiemelkedő garanciavállalás is ezt bizonyítja pl DEVI elektromos fixteljesítményű fűtőkábelek és fűtőszőnyegekre 20év gyártói garancia van.

 

Ügyfeleink és Viszonteladó partnereink segítése:

Több mint 25év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött az elektromos fűtés rendszereket jól kiismertük magas szakmaisággal rendelkezünk. Partnereink a közvetlen, gyors kiszolgálás mellett megfelelő és mindenre kiterjedő szakmai támogatásra is számíthatnak tőlünk. Hatalmas raktárkészletünkről gyors és biztonságos kiszolgálással biztosítjuk a rendelések folyamatos kielégítését.

 

Innováció és fenntarthatóság:

Mai modern piaci igények kielégítése és támogatja a megújuló energiaforrások alkalmazásában rejlő hosszú távú lehetőségeket. Célunk olyan fűtés rendszereket tervezni, ajánlani ügyfeleink számára, ami a legmodernebb környezetbarát technológiát és energiatakarékos lehetőséget biztosítson a fenntarthatóság jegyében. Az energiatakarékos, szigorodó előírások, amelyek az új épületekre vonatkoznak, eredményezik, hogy megújuló energiaforrásokat javasoljunk ügyfeleink számára az elektromos fűtés rendszerek kedvező fenntarthatóságára.

Eddigi partnereink

Évente eladott termékek

Szakmai tapasztalat

Üzenjen nekünk!

Nyitva

H–Cs: 8–17

P: 8–14

Sz–V: Zárva